Ændringer i Byggetilsynet.dk

Posted by on oktober 15, 2020 in Nyheder | Kommentarer lukket til Ændringer i Byggetilsynet.dk

Byggetilsynet.dk opgraderer 🙂

Byggetilsynet.dk har i de sidste 13 år været drevet som en enmandshær, dvs. alt der er udført i firmaet er udført af indehaveren Claus Lauritzen.

Byggetilsynet.dk har over de sidste mange år oplevet en konstant stigende tilgang af opgaver, mest af alt skyldes dette den høje kundetilfredshed og deling af oplevelserne mund-til-mund.
Det er jeg stolt over og glad for – jeg forsøger hver eneste dag at gå ydmygt til mine opgaver og gør hvad jeg kan for at få alle mine kunder trygt i mål.

Byggetilsynet.dk har de sidste 5 år ligget solidt plantet på en førsteplads på Trustpilot i kategorien “Byggesagkyndig” og som følge heraf bl.a.  er mængden af opgaver nået dertil, hvor jeg ser mig nødsaget til at frigøre nogle ressourcer fra mig selv.

Derfor er der pr. 1.11.2020 ansat en koordinator til at håndtere en stor del af det administrative, såsom fakturering, bogføring, håndtering af henvendelser – både på tlf. og via hjemmesiden, samt kalenderstyring.

Det frigør en masse tid til mig, så jeg kan bruge endnu mere tid på byggepladserne – det er jo derude jeg gør allermest gavn.

Tag godt imod de nye tiltag

Byggetilsynet