Undermenuer til denne side:

Byggerådgivning

 

Byggetilsynet.dk tilbyder byggerådgivning ifbm. nybyggeri, om – eller tilbygning og renovering.

De første beslutninger ifbm. byggeopgaver er som regel de vigtigste i hele processen – det er mange gange de beslutninger der betyder om byggeriet går gnidningsløst igennem eller det vil koste søvnløse nætter og bekymringer.

For de uøvede ud i byggeriets til tider komplicerede kunst, bør den første beslutning derfor være at alliere sig med en byggerådgiver der er på jeres side igennem hele forløbet – helt fra kontraktfasen og frem til perioden efter aflevering og måske endda til 1- og 5-års gennemgangen.

Byggerådgivning kan være den bedste investering i jeres byggeprojekt – ofte fungerer jeres byggerådgiver som bindeled imellem jer som bygherrer og byggefirmaet – Byggetilsynet.dk taler samme sprog som byggefirmaerne og derfor undgås mange misforståelser undervejs i byggeprocessen.

Udgiften til byggerådgivning tjener ofte sig selv hjem igen hurtigt, fordi byggerådgiveren ofte tidligt i processen finder besparelser på projektet. Samtidig er udgiften til byggerådgivning kun en meget lille post i det samlede byggebudget. Det kan være den dyreste besparelse i jeres byggeprojekt, at undlade at alliere jer med en byggerådgiver, der er på jeres side fra start til slut.

Her kan Byggetilsynet.dk være en del af jeres første, men måske vigtigste beslutning ifbm. jeres nye byggeprojekt – her på siden kan I læse meget mere om hvorfor Byggetilsynet.dk bør være jeres byggerådgiver – som det har været tilfældet for bygherrer, i skrivende stund , over 2200 tidligere byggesager.

Byggetilsynet.dk står gerne på mål for enhver sammenligning – her får du erfaringen  og sikkerhed for tilfredshed.

Læs hvad tidligere kunder siger – klik her

Tag kontakt til Byggetilsynet.dk og lad os drøfte jeres behov for byggerådgivning.

"Enorm støtte i byggeforløbet !"

— Bjarne & Pernille (Beneé-hus, Skødstrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet