Undermenuer til denne side:

Foraflevering

 

En foraflevering nedbringer antallet af fejl og mangler i dit byggeri 

En foraflevering tjener det formål at man 1-2 uger før den endelige aflevering, registrerer fejl og mangler og noterer dem i en forafleveringsrapport ( evt. kombineret med et tilsyn).

Byggefirmaet får hermed mulighed for at nedbringe antallet af fejl og mangler inden den endelige aflevering, og jeres oplevelse ved overtagelse af byggeriet bliver bedre.

I mange af byggefirmaerne har man taget forafleverings-gennemgangen til sig, da man sagtens kan se fornuften i at aflevere et byggeri med et væsentligt reduceret antal fejl og mangler. Hovedparten af typehus-firmaerne er vant til at modtage forafleverings-rapporter fra Byggetilsynet.dk og afhjælper de noterede fejl og mangler uden diskussioner.

Netop af den årsag giver det god mening at alliere sig med Byggetilsynet.dk til foraflevering og afleveringsforretning på dit byggeri.

Såfremt Byggetilsynet.dk ikke har fulgt byggeriet igennem byggeprocessen, kan der kun vælges en foraflevering kombineret med deltagelse i afleveringsforretning.

Men også her gælder det at det udløser 10% samle-rabat ved at kombinere 2 ydelser fra prislisten.

Hvis I har købt en tilsynspakke ved Byggetilsynet.dk, er der ofte inkluderet en foraflevering kombineret med et tilsyn.

Således sikrer vi at jeres oplevelser ifbm. byggeriet bliver så fuldendt som muligt. Kontakt Byggetilsynet.dk for at høre nærmere om aflevering og foraflevering.

"Professionelt tilsyn og vedholdende opfølgning"

— Louise Back Pedersen og Karsten Hedemann, Skødstrup

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet