Undermenuer til denne side:

Byggetilsyn

Når der skal vælges tilsynsførende på jeres byggeri, så vælg ud fra mavefornemmelsen – også dette valg kan medføre om jeres byggesag glider uden problemer eller om sagen kører skævt.

Det er med byggetilsyn som med så mange andre valg, pris og kvalitet hænger ofte sammen.

Der findes udbydere af denne ydelse til meget lave priser – prisen hverken kan eller vil Byggetilsynet.dk konkurrere på.

Derimod vægtes vi gerne på kvaliteten af den ydelse I får og Byggetilsynet.dk’s tidligere kunder deler gerne ud af deres erfaringer.

Byggetilsynet.dk’s primære arbejds-område er tilsynsopgaver på både nybyggeri , om- eller tilbygninger eller renoveringer.

Som følge heraf har Byggetilsynet.dk et dybdegående kendskab til stort set alle landets udbydere af typehuse og mange af de mindre udbydere indenfor byggebranchen.

Byggetilsynet.dk kender hermed til ”faldgruberne” hos de forskellige firmaer, ved hvad der skal holdes særligt øje med og ved hvor forskellige løsningerne er hos de enkelte udbydere på landsplan.

Byggetilsynet.dk udarbejder ved hvert tilsyn et tilsynsnotat med fotodokumentation – uanset om der er forhold at påpege eller ej.

Det er din garanti for at din byggerådgiver gør sit arbejde – hvordan vil I kunne vide at tilsynet er gennemført ude på byggepladsen og ikke hjemme bag skrivebordet, hvis ikke I modtager dokumentation på de konstaterede forhold , uanset om der er forhold at påpege eller ej ?

Derfor er det Byggetilsynet.dk du skal bruge, hvis du vil have dokumentationen i orden og  vide hvad der sker på dit byggeri – her får du kun en faktura på gennemført tilsyn, hvis du modtager et tilsynsnotat – det er ikke tomme ord, men en garanti.

Tilsynsnotatet sendes altid både til bygherre og byggefirma. Det er vigtigt at have dokumentationen på plads for alle parter, såfremt der senere måtte opstå uvisheder.

Ifbm. det enkelte tilsyn gennemgås byggeriet sammen med håndværkerne på pladsen for at sikre at evt. påtaler videregives korrekt til de folk der skal afhjælpe fejlen. Vi her nemlig en ordentlig og saglig tilgang til håndværkerne på byggepladsen og får tingene løst i fællesskab.

Byggetilsynet.dk har løbende dialog med byggefirmaets byggeleder om fremdriften på byggeriet og evt. problemstillinger og påtaler i tilsynsnotater.
Og opfølgningen , den tager vi os naturligvis også af.
Skulle I, imellem tilsynene, opdage forhold der kræver action, er vi aldrig længere væk end telefonen eller en mail – så skal vi nok tage hånd om dette også. Dette er inkluderet i prisen.
Og hvornår stopper vores samarbejde så ? Reelt set aldrig – vi forlader jer ikke, når I har fået nøglen.
Vi står altid til rådighed på telefonen, hvis der skulle dukke spørgsmål op  – dette gælder også efter mange år. Vi har haft kunder der har ringet efter både 6, 8, 10 og 12 år  – det er inkluderet i prisen, så længe vi kan klare det over telefonen.

Byggetilsynet.dk har igennem årene udarbejdet forskellige standard tilsynspakker, som let kan tilpasses til den enkelte byggesag – er der tale om et helt unikt individuelt byggeri, laver vi selvfølgelig en helt individuel tilsynspakke , således at den passer til sagen.

Læs mere om tilsynspakkerne her på siden og kontakt endelig Byggetilsynet.dk for uddybning af de enkelte løsninger, så vi kan hjælpe jer igennem en af livets store beslutninger.

"Enorm støtte i byggeforløbet !"

— Bjarne & Pernille (Beneé-hus, Skødstrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet