Undermenuer til denne side:

Konflikthåndtering

 

Konflikthåndtering  – den rette løsning hvis din byggesag er ved at køre af sporet.

Vi ser desværre alt for ofte at en byggesag går i hårknude , ofte på baggrund af nogle små ting som sammen med andre små ting gør at konflikten opstår og mange gange er uoverskuelig for både bygherre og entreprenør.

Her kan Byggetilsynet.dk gøre en forskel – vi har stor erfaring i at løse konflikter inden de når til det juridiske system.

Byggetilsynet.dk har et nært samarbejde med flere advokat-firmaer, som mange gange vælger at involvere os, frem for at begære syn og skøn.

Erfaringen viser at i 90 % af tilfældene hvor der er en konflikt, kan konflikten løses inden sagen ender som en langvarig og omkostningstung syn og skønssag, når Byggetilsynet.dk involveres i sagen.

Tidsforbruget på en konflikthåndterings-sag er ofte svær at spå om, derfor vil disse sager blive løst på timebasis. Der gives dog en indikation på tidsforbruget, inden sagen opstartes.

I mange tilfælde kan Byggetilsynet.dk via dialog nå frem til en løsning om at bygherre og entreprenør deles om denne udgift – det er jo i alles interesse at sagen løses uden en retssag.

Kontakt Byggetilsynet.dk for en nærmere drøftelse af jeres byggesag og hør hvordan vi kan være behjælpelige med løse konflikten.

"Myndig og troværdigt tilsyn – pengene givet godt ud."

— Mette og Henning, (Projektbyggeri – Byggecompagniet, Galten)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet