Undermenuer til denne side:

Kontraktgennemgang

 

Byggetilsynet.dk har stor erfaring i at vurdere kontrakter og tilbud fra entreprenører og typehusfirmaer og ved hvor faldgruberne er.

Derfor anbefales det at få en kontraktgennemgang inden underskrift, således at I sikrer jer imod ekstra-omkostninger og unødige diskussioner.

Byggetilsynet.dk kigger bl.a på :

  • Om der er specifikationer på alle materialevalg – således at I ved hvad I får.
  • Om tilbuddet stemmer overens med kontrakten ?
  • Isoleringstykkelser og isoleringsklasser – er der noget der kan optimeres ?
  • 2 eller 3-lags ruder, solglas /ikke solglas – er det nødvendigt med solafskærmning eller ej ?
  • Om der skal opmures med alm. bakkemørtel eller funktionsmørtel – mange murstentyper i dag kan ikke mures i alm. Bakkemørtel. Det kan få fatale følger at dette valg ikke er korrekt.
  • Om de afsatte beløb i kontrakten er tilstrækkelige og er det klart defineret hvorledes man forholder sig til afsatte beløb ?
  • Omkostninger til byggestrøm og varme i byggeperioden – er der styr på dette forhold, særligt ved byggeri i de kolde måneder ?
  • Forhold og økonomi ifbm. ekstrafundering – nogle byggefirmaer har ganske enkelt gjort dette punkt til en forretning, det kan gennemskues ved en gennemgang af sagens dokumenter inden underskrift.
  • Aflevering – hvad er der aftalt vedr. aflevering ? Er I sikret godt nok ift. mangler og udbedring af disse?
  • Byggegrunden, hvorledes så grunden ud mhp. skelpæle osv. inden opstart af byggeriet og hvorledes er I sikret mhp. afleveringen af ikke bare huset, men også grunden efter afslutning af byggeriet ?

 

Ovenstående er blot et udpluk af de forhold Byggetilsynet.dk ofte fanger ifbm. gennemgang af kontrakter og tilbud og skitser.

Det er derfor tilrådeligt at lade tilbud og kontrakter gennemlæse, inden I tager en af de vigtigste beslutninger i jeres liv.

Tænk over hvordan mange mennesker agerer inden de køber ny bil – her har man oftest gennemlæst den ene test igennem efter den anden, læst adskillige anmeldelser og forhørt sig ved venner og bekendte.

Nu skal I i gang med en endnu større investering – burde man tage en med på råd, der har prøvet det før ?

Er I i tvivl, så kontakt os for en nærmere drøftelse og tag evt. et kig på hvad Byggetilsynet.dk’s tidligere kunder siger.

"Professionelt tilsyn og vedholdende opfølgning"

— Louise Back Pedersen og Karsten Hedemann, Skødstrup

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet