Undermenuer til denne side:

Rådgivning

 

Byggerådgiver tilknyttet din byggesag forenkler processen fra start til slut.

Byggetilsynet.dk er velfunderet i alle byggeriets aspekter og yder gerne rådgivning ved både store og mindre spørgsmål og opgaver.

Måske I er havnet i en blindgyde , allerede inden I er kommet i gang med jeres projekt – spørgsmålene hober sig op og I føler ikke at jeres byggefirma eller arkitekt lytter til jer.

Her kan I rette henvendelse til Byggetilsynet.dk, som ofte kan guide jer på rette spor og formulere de rette spørgsmål, måske skal vi deltage i et enkelt møde med byggefirmaet eller arkitekten for at hjælpe sagen tilbage på sporet ?

Måske I selv vil stå for jeres byggeri, men ved ikke hvorledes dette skal angribes ? Her kan løsningen ofte være at spørge Byggetilsynet.dk til råds , vi kan være behjælpelige med at udarbejde nogle styringsredskaber tilpasset jeres byggesag.

Måske jeres byggesag er gået i hårknude og dialogen med entreprenøren er ikke eksisterende.

I har søvnløse nætter og byggeriet er fyldt med fejl og mangler, eller I er usikre på hvad der laves på jeres byggeri.

Her kan Byggetilsynet.dk også være løsningen, da konfliktløsning også er en af vores stærke sider. Mange gange kan en åben dialog og en gennemgang af sagen, løsne op for en evt. lurende retssag.

Måske vil et udenretsligt syn og skøn være løsningen.

Døjer i med fugt, skimmelsvamp, træk og kulde –så er det også Byggetilsynet.dk I ringer til. Vi har udstyret til at undersøge jeres bolig , uanset om det drejer sig om fugt, svamp og råd eller kulde og træk.

Læs mere her på siden og kontakt os gerne med spørgsmål vedr. byggerådgivning af enhver art – uanset hvad rådgivningen drejer sig om – måske I ikke ved hvad I skal bruge, men spørg løs, så finder vi ud af det.

Byggetilsynet.dk – din foretrukne byggerådgiver.

"Det bedste vi har gjort ifbm. byggeprojektet. "

— Trine & Morten (Afleveringsforretning og 1-års gennemgang, Stavtrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet