Byggetilsynet.dk flytter og dækker bredere

Posted by on december 16, 2022 in Nyheder | Kommentarer lukket til Byggetilsynet.dk flytter og dækker bredere

Der er en ændring på vej i Byggetilsynet.dk i 2023.
Byggetilsynet.dk flytter og har pr. 18.2.2023 adresse på Vesterballevej 27 i Fredericia.
Det er der flere årsager til , men den altoverskyggende grund, er at vi selv flytter til Fredericia privat.
Flytningen vil IKKE medføre nogen ændringer for eksisterende kunder overhovedet, men vil medføre, at vi nu siger ja til mange af dem vi tidligere har sagt nej til på Fyn, i Sønderjylland, Vestjylland., samt Vestsjælland i enkelte tilfælde ( der vil dog komme et tillæg på broafgiften )
Dernæst vil det være en stor fordel for Byggetilsynet.dk’s kunder, da vi nu placerer os midt i Danmark og vores dækningsradius på 125 km bibeholdes, vil den østlige grænse være Nyborg( i enkelte tilfælde Vestsjælland – kontakt os for en drøftelse ), den sydlige vil være grænsen til Tyskland, den nordlige grænse vil være Randers og den vestlige grænse vil være Esbjerg og Skjern– alt i alt vil dækningsområdet være væsentligt større , uden at vores dækningsradius vil ændres.
De helt store områder for vores aktiviteter har igennem mange år været Vestfyn, Trekantområdet, Horsens, Silkeborg, Herning, Viborg, Skanderborg , Århus og Randers.
Køretiden til disse områder vil for de flestes vedkommende være kortere og for mange områders vedkommende være uændret og i få tilfælde være 10-15 minutter længere.
Det betyder intet for os, da der hvert år køres imellem 75.000 og 85.000 kilometer alligevel ????
Beliggenheden for vores nye kontor betyder at vi på under 1 minut er på motorvejen , uanset om vi skal til Nyborg, Esbjerg, Herning eller Århus.
Køretiden for at komme til yderområderne i det nye distrikt er for de fleste steders vedkommende ca. 1 time – altså intet ændret ift. den placering vi har haft i Skødstrup de sidste 15 år.
Den nye placering betyder at vi kan hjælpe med jeres byggerier i et væsentligt større område end hidtil og vi har ikke længere end vi hidtil har haft, i de fleste tilfælde kortere. Det er ren WIN-WIN.
Vores nye område pr. 18.2.2023 ser I på kortet her.
Skulle I have en sag , der ligger i grænselandet , tøv ikke med at kontakte os – så tager vi en snak om mulighederne.