Undermenuer til denne side:

Det siger kunderne om Byggetilsynet.dk

 

Læs hvad kunderne siger om Byggetilsynet.dk – det taler for sig selv. 

Det er med byggerådgivning, som med så meget andet – én ting er hvad firmaet selv kan fortælle om sine fortræffeligheder, noget andet er hvad tidligere kunder kan fortælle.

Hos Byggetilsynet.dk sættes der pris på enhver tilbagemelding – tilbagemeldinger bruges dagligt til at huske på, hvorfor man gør som man gør og hvad man kan gøre bedre.

Tilbagemeldinger bruges også til at huske på at det man gør godt i dag, kan gøres bedre i morgen.

Hver dag møder Byggetilsynet.dk nye udfordringer og nye mennesker og hver dag gøres det bedste man kan for Byggetilsynet.dk’s kunder.

Det er tidligere kunder åbenlyst tilfredse med – læs tidligere kunders oplevelser herunder, inden I træffer beslutningen om hvem I skal bruge i jeres byggesag.

Hvis ikke nedenstående udtalelser er nok, er I velkomne til at læse hvad tidligere kunder skriver om Byggetilsynet.dk på  Trustpilot– se link ude til venstre eller kontakt Byggetilsynet.dk for at få kontakt-info på yderligere referencer.

Enorm støtte i byggeforløbet !

Du skal have en stor tak for den enorme støtte du har været for os igennem hele byggeforløbet.
Det har ikke hele tiden været en fornøjelse at bygge hus, men med dig på sidelinien har vi kunne sove trygt om natten. Du skal have en kæmpe tak for at have stillet dig til rådighed, hver gang vi har været bekymrede. Vi vil være dig evigt taknemmelige for at vi i dag har fået et skønt hus til vores lille familie.
De kærligste hilsener Adam, Bjarne & Pernille
— Bjarne & Pernille ( Beneé-hus, Skødstrup )

Tryghed og ekspertise – Byggetilsynet.dk er målrettet og effektivt

Samarbejdet med Claus fra Byggetilsynet.dk gav os den fornødne hjælp, tryghed og ekspertise, da vi behøvede det allermest i forbindelse med husbyggeri.
Der er altid hurtig respons og hjælpen er effektiv og målrettet.
Vi har en opfattelse af, at Byggetilsynet.dk er meget respekteret i byggebranchen.
— Line & Hans Christian ( Projektbyggeri – Kolt Østerparken )

Myndig og troværdigt tilsyn – pengene givet godt ud.

Byggetilsynet.dk har på en myndig og troværdig måde formået at føre tilsyn med byggeriet af vores hus, selvom det til tider har været mange åbne spørgsmål om hvem der havde ansvaret for de enkelte håndværksmæssige processer.

Byggetilsynet.dk har også vist stor fleksibilitet med hensyn til planlægning af tilsynene, så byggeriet ikke er bremset pga. tilsynet.

Vores projekt var nok lidt specielt: Første tilsyn før vi faktisk havde godkendt købsaftale, bygmester ville bygge huset på 1,5 måned ( Byggetilsynet.dk fik det ændret til en realistik byggeperiode), 1 uge før vi skulle overtage huset ophævede vi købsaftalen pga juridiske problemer omkring grunden mm., projektet stod stille i 3 måneder og Byggetilsynet.dk genoptog sagen og fortsatte indtil overtagelsen.

Da vi stod og skulle overveje brug af en Byggesagkyndig, føltes honoraret som en overflødig omkostning.
Men heldigvis valgte vi at bruge Byggetilsynet.dk og vi er fuldt ud overbevist om at honoraret er givet godt ud og vil spare os for mange ærgelser og udgifter de næste mange år.
— Mette og Henning , ( Projektbyggeri – Byggecompagniet, Galten )

Tilfredshed, tryghed og gode fornemmelser

Vi har været tilfredse med Byggetilsynet.dk’s service.
Det har hele tiden været meningen at en ekstern tilsynsførende skulle være en ekstra tryghed for os.

Vi har hele tiden haft tiltro til Lasse Larsen Byggefirma, men det er altid godt med lidt kontrol, specielt på de byggetekniske områder vi ikke har forstand på.

Vi synes at Byggetilsynet.dk har håndteret de problemer der har været undervejs på en rolig og faglig måde, hvilket har givet os en fornemmelse af at tingene nok skal gå godt til sidst.

Så hvis nogen i omgangskredsen skulle få brug for en byggesagkyndig, vil vi bestemt anbefale Byggetilsynet.dk.
— Nikolaj & Dorthe ( Lasse Larsen Hus, Skovlunde )

Professionelt tilsyn og vedholdende opfølgning

Vi vidste fra start, at vi skulle have en tilsynsmand på vores byggesag, og vi har været utroligt tilfredse med valget af Byggetilsynet.dk – en tilsynsmand er som en forsikring.
For os var tilsyn i byggefasen, og gennemgang af materialevalget, to vigtige punkter. Her har vi følt os i trygge hænder og vil til enhver tid benytte Byggetilsynet.dk igen.

At benytte en lokal tilsynsmand har vist sig at være betydelig og praktisk, og det har givet en behagelig oplevelse, da det var muligt at lave nem og fleksibel opfølgning undervejs, hvis begge parter var i nærheden af huset.

Tilsynsperioden har båret præg af et professionelt synspunkt, realistiske holdninger og ikke mindst, en konkret og fair sparring, som viser sig i afgørelserne undervejs og til slut.
For os har det betydet, at vi ikke følte os overset og vi ved, at vi har fået det vi skulle have ud af huset og vores entreprenør.

Afslutningsvis på vores byggeprojekt har der været vedholdende opfølgning, hvilket vi sætter stor pris på, da det har givet os den ro vi havde behov for.
— Louise Back Pedersen og Karsten Hedemann, Skødstrup

Byggetilsynet.dk giver tryghed i byggeprocessen

I et så stort projekt har det været utrolig betryggende at have Claus fra Byggetilsynet med på sidelinjen, da han har taget hånd om stort og småt ifht vores byggeri.

Det er tydeligt, at han er vellidt og respekteret af vores byggefirma, og de ting han har påpeget, er da også blevet taget til efterretning stort set med det samme.

Claus har en stor og bred viden indenfor området, og har vi spurgt om noget, han ikke umiddelbart kunne svare på, har han undersøgt sagen og er vendt tilbage med det samme.

Det har ligeledes været rigtig godt at have ham med ved overtagelsen af huset, da han i hans grundige gennemgang fandt fejl og mangler, vi først selv ville have opdaget langt senere.

Vi giver Byggetilsynet.dk vores varmeste anbefalinger.
— Anne-Mette og Morten Holmager ( Beneé Huse, Malling )

Yderst professionel og troværdig indsats !

Tusind tak for en yderst professionel og troværdig indsats og tak for det fremsendte.
— Mette Freisner Johansen, ( Købsrådgivning,Risskov )

God og tryg oplevelse, faglig ekspertise og god dialog !

Vi har haft et godt samarbejde med Byggetilsynet, der gennem hele byggeprojektet har varetaget vores interesser.

Byggetilsynet.dk har ført en god dialog med byggelederen om fejl og mangler, der skulle udbedres.

Det har været en god og tryg oplevelse at have en faglig ekspert med på sidelinjen, som også har kunne besvaret store og små spørgsmål, der er opstået, når vi selv har fulgt med i byggeriet.
— Kristian Juhl Nielsen ( Huscompagniet,Amager )

Det bedste vi har gjort ifbm. byggeprojektet.

Vi stod overfor at skulle bygge vores første hus, og var i den forbindelse i vildrede med hvad vi skulle gøre med hensyn til afleveringsforretningen, særligt fordi der havde været mange problemer med byggefirmaet i processen.

Derfor kontaktede vi Byggetilsynet.dk, og det må siges at være de bedste kroner der er givet ud i forbindelse med byggeprojektet.
Byggetilsynet hjalp os med gode vejledninger og råd i henhold til bygningsreglementet og gældende normer, og gjorde at vi fik en hel række mangler udbedret og tests udført, som vi ikke selv var klar over ville blive et problem.

Vores oplevelse med Byggetilsynet.dk har derfor været særdeles positivt, og vi kan kun anbefale andre at kontakte Byggetilsynet i forbindelse med nybyggeri eller andet , hvor der kan opstå tvister ifbm. hushandel osv.
— Trine & Morten ( Afleveringsforretning og 1-års gennemgang, Stavtrup )

Tilfredshed, grundig gennemgang og god rådgivning

Vi har været meget tilfredse med din grundige gennemgang og dokumentation vedr. vores ombygning og den gode rådgivning råd, du har givet undervejs.
— Ivan Hviid ( Rådgivning ifbm. afslutning af byggesag )

Uvurderlig hjælp – er ikke den billigste, men garanteret den grundigste !

Byggetilsynet.dk har ført tilsyn med vores byggeri fra sommeren 2008 til og med september 2010.

Byggetilsynet.dk har for vores vedkommende været en uvurderlig hjælp.

Byggetilsynet.dk har løbende konstateret bl.a:

1.Skimmelsvamp pga.drivvåd isolering(manglende afdækning).
2.Huller i undertag.
3.Manglende regndug mellem trempel og ydermur.
4. Mangelfuld isolering.
5. Hullet og ikke tætsluttende dampspærre.
6. Elendig malerfinish.
7. Tagsten der ikke er oplagt iht. forskrifter.

Derudover har Byggetilsynet.dk mødt op til drøftelser med advokat og været behjælpelig med de mange korrepondancer.
Byggetilsynet.dk har endvidere deltaget ved gentagne syns- og skønsforretninger og fået synliggjort manglerne overfor skønsmændende.
Byggetilsynet.dk har udarbejdet termografi rapporter,der afslører væsentlige kuldebroer og utætheder.Disse har været uvurderlige under afslutningen af vores byggesag.

Det var blot nogle få punkter ud af mange og vi er nu i gang med at få fejlene udbedret.

Byggetilsynet .dk er ikke den billigste aktør i marken,men garanteret den grundigste.
— Eva & Bjarne Ditlevsen ( Hanherred Byg / Holmsø Huset )

Tusind tak for de gode råd og anvisninger.

Vi vil bare lige vende tilbage og sige tusind tak for alle de gode råd , vi fik i forbindelse med termografien.
Vi lavede det meste i løbet af sommeren 09 og kunne glæde os over varmeregningen efter den kolde vinter.
Vi anbefaler Byggetilsynet.dk til alle vores venner og bekendte og kan kun sige at det har været en fornøjelse at se varmeregningen falde,efter at udbedringerne er udført efter de gode anvisninger i rapporten.

Kig endelig ind, hvis du en dag er i området.
— Ingelise og Poul

Hurtig reaktion og dybdegående !

Tak for den hurtige reaktion og dybdegående gennemgang.
— Nordisk Film Biografer ( Afleveringsgennemgang Biocity Randers )

Tilfredshed, tryghed og rigtig godt faglig kompetent tilsyn.

At have Byggetilsynet.dk med i vores byggeprojekt fra købsaftale til aflevering har været en sand fornøjelse og givet ro i sindet for os – ikke fordi at vi på nogen måde var utrygge ved FBA huse – men fordi vi manglede et faglig kompetent tilsyn, som kunne hjælpe os i det omfang det kunne blive nødvendigt.

1. Der har været højt faglighed og sparring i feedback på købsaftalen, så vi fik en bedst mulig kontrakt og start på byggeriet.

2. Byggetilsynet.dk vurderede byggefirmaet og lavede et specifikt tilbud til os her ud fra.

3. Byggetilsynet.dk var på byggepladsen på velovervejede tidspunkter i byggefasen og udførte et veldokumenteret arbejde med billedmateriale.
Under disse besøg havde Byggetilsynet.dk også forbedrende forslag med til byggefirmaet som vi som husejere i sidste ende har gavn af (omkostningsfrit).

4. Fra start til slut fulgte Byggetilsynet.dk byggeriet med et roligt, konstruktivt overblik og behagelig fremtoning til gavn for alle interessenterne.

5. Der er ingen tvivl om at Claus fra Byggetilsynet.dk ved hvad han taler om og det udemærker sig også i en stor respekt fra byggefirmaet, hvorfor hans anmærkninger, store som små, bliver taget til efterretning og udbedret med det samme af byggefirmaet.

Her efter at huset er færdigt og vi er flyttet ind, har vi bare en god fornemmelse af at dette hus er bygget som et hus skal bygges uden alvorlige fejl som vi senere vil skulle slås med.
Det er helt Claus’ fortjeneste.

Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til Byggetilsynet.dk.
— Pernille & Palle Obel, ( FBA Hus,Viborg )

Pengene givet godt ud , god mavefornemmelse og tryghed.

Vi har være meget glade for samarbejdet med Byggetilsynet.dk.
Vi har fået god vejledning ,når vi har haft brug for det.

Endvidere ved vi, at de essentielle elementer og processer i vores byggeri er blevet tjekket og gennemgået nøje , så resultatet er blevet godt fra start.
Byggetilsynet.dk har taget kontakt til byggefirmaet og sørget for at de fejl der var, blev rettet med det samme.

Vi har både købt os til ekspertvejledning og en god og tryg ”mavefornemmelse” gennem hele byggeprocessen.
Pengene har uden tvivl været godt givet ud.

Vi har bygget med Huscompagniet, som Byggetilsynet.dk har et indgående kendskab til – det har været en stor fordel.
— Lene & Lars ( Huscompagniet-hus, Haderslev )

Uvished blev til klarhed og visioner

Da min mand og jeg ville købe et ridecenter konstaterede vi en række fejl, som gav os uvished i forhold til økonomi og renoveringsforhold. Ridecentret skulle sælges uden tilstandsrapport og med total ansvarsfraskrivelse, og vi vidste derfor ikke om vi købte katten i sækken.

Da Claus fra Byggetilsynet havde gennemgået boligen med os, vidste vi nøjagtigt hvad vi stod overfor, og kunne derfor lægge budget for renovering og følte os parat til at påtage os opgaven. Derudover hjalp Claus os til at få yderligere visioner for ridecentret, som vi ikke selv havde set som muligheder.
— Anne Maja Christiansen ( Købsrådgivning )

Professionel, kompetent og løsnings-orienteret

Jeg ved ikke, hvordan vi var kommet i land med denne sag, hvis ikke Byggetilsynet.dk havde assisteret os.

Vi har haft en lang og meget træls byggesag , som umiddelbart ingen ende ville tage. På et tidspunkt nåede vi dertil, at vi indså at vi ikke kunne håndtere entreprenøren selv.

Byggetilsynet skal have tak for den meget kompetente måde at tackle hele situationen på.
Der blev hurtigt skabt et overblik over sagen og håndteringen var herefter meget løsnings-orienteret.

Det var yderst positiv at opleve, da det var lige præcis, hvad vi havde brug for efter lang tids kamp.

Kontakten til Byggetilsynet.dk betyder at vi har fået afsluttet sagen på en tilfredsstillende og professionel facon, således som vi ønskede det fra start.

Vi kan kun give Byggetilsynet.dk vores varmeste anbefalinger.
— Erik J. Madsen, Viby J. ( Konflikthåndtering og rådgivning )

Betryggende og kompetent

Når man hverken har tid til at følge et byggeri eller faglig forstand inden for dette felt, så er det meget betryggende med en kompetent sagkyndig. Claus Lauritzen fra Byggetilsynet.dk varetog hele processen for os til UG og holdt os løbende informeret om byggeriet.

Derudover er han en meget behagelig og hjælpsom type, så vi følte os hele tiden i sikre hænder.
— Henrik & Susanne ( Huscompagniet-hus, Trige )

Byggetilsynet.dk er en nødvendighed

Byggetilsynet.dk er en god sikkerhed at have når man bygger et nyt hus.
Det er en god ide, i særdeles for nogen som os andre, der har travlt med alt andet end byggeriet.
Vores oplevelse er at Byggetilsynet.dk har været god som tov-holder og kigger godt efter evt. byggesjusk.

Byggetilsynet.dk er en nødvendighed, hvis man ikke er byggekyndig.
— Allan Mahler ( Arkitekttegnet hus, Ebeltoft )

Hurtigt og særdeles effektivt !

Tak for hurtigt og særdeles effektivt arbejde!
— Trine Thingbak ( Rækkehus, Stavtrup )

Styring , ekspertise og tillid i top .

Jeg vil aldrig renovere igen uden den styring og ekspertise som Byggetilsynet.dk har tilført vores projekt.

Mulighederne for fejl, konflikter og mangel på kvalitets sikring er mangfoldige i et projekt som vores og vi kan ,som ikke byggekyndige, ikke sikre os anderledes end med en partner som Byggetilsynet, hvor tilliden er helt i top.
— Jacob Fisker ( Ombygning af villa, Risskov)

Bør være en naturlig del af enhver byggesag !

Da vi afsluttede vores nybyggeri besluttede vi at få lavet en termografitest samt få gennemgået vores oplevelser af fejl og mangler på byggeriet og tog derfor kontakt til Byggetilsynet.dk

Vi fik lavet en termografitest samt byggetilsynets vurdering af fundne fejl og mangler. Byggetilsynet lavede en rapport som tilgodeså både den håndværksmæssige side samt bygherre. Evt. tvister mellem håndværker og bygherre undgåes.

Byggetilsynet.dk er en total professional partner for bygherre og vi kan kun opfordre til at firmaet bliver en naturlig del af enhver byggesag.
— Tina og Lars Kramer Andersen ( Beneé Huse, Skødstrup )

Styr på detaljerne og kompetent styring

I forbindelse med renoverings og tilbygningsprojekt af mit hus har jeg benyttet mig af Byggetilsynet.dk.

Jeg havde entreret med et byggefirma der havde hovedentreprisen og havde også arkitekt på sagen, men havde fra starten desværre ikke noget byggetilsyn på. Det viste sig at være en stor fejl, da der hele tiden var problemer med eksekveringen i form af forsinkelser, manglende koordinering og kvalitetsfejl.

Efter jeg fik anbefalet Byggetilsynet.dk, kom der endelig en kompetent styring af projektet og problemerne begyndte at løse sig.

Skal jeg renovere eller bygge igen, vil jeg med sikkerhed bruge en uvildig tilsynsførende og kan varmt anbefale Byggetilsynet.dk.
Der er styr på detaljerne og en god fair sparring mellem bygherre, håndværkere og arkitekt.
— Thomas Berg ( Ombygning af villa, Risskov )

Dybt professionel og uundværlig i enhver byggeproces

Vi anvendte Byggetilsynet.dk i forbindelse med opførelsen af vores to-plans villa nord for Aarhus.

Byggetilsynet.dk var involveret lige fra projekteringen af huset og frem til afleveringsforretningen, og den rådgivning vi modtog var uundværlig og karakteriseret ved at være professionel, konstruktiv og hurtig.
Byggetilsynet.dk sparede os for en række omkostninger og var desuden en meget vigtig spiller i dialogen med byggefirmaet og byggelederen på pladsen.

Særligt i forbindelse med de uforudsete problemstillinger, som altid vil opstå, når der opføres nyt hus (og når bygherren en gang i mellem skifter holdning undervejs…) var Byggetilsynet.dk uundværlig!

Vi benyttede os af rådgiverpakken med et antal tilsyn undervejs og deltagelse i afleveringsforretningen og vi havde en kompetent og professionel rådgiver under hele forløbet til både vores og byggefirmaets store glæde.

Byggetilsynet.dk kan bestemt anbefales til ethvert nybyggeri eller entreprise!

Vi står gerne til rådighed for uddybende reference,
— Ahrenholt – ( Arkitekttegnet hus, Skødstrup )

Pengene givet godt ud , god mavefornemmelse og tryghed

Vi har været rigtig tilfredse med at have Byggetilsynet.dk til at føre tilsyn på vores nybyggeri.

Det har desuden været godt at have en uvildig ekspert, man som lægmand kunne spørge til råds undervejs i processen.
— Luise og Jakob ( NytHjem-hus, Egaa )

Kompetent, seriøst tilsyn og hurtig opfølgning

Vi har afsluttet vores typehusbyggeri med HusCompagniet i Svenstrup syd for Aalborg ultimo oktober 2013 og har benyttet Claus Lauritzen fra Byggetilsynet.dk til tilsyn og afleveringsforretning.

Vi har oplevet en kompetent og seriøs tilgang til vores byggeri gennem hele byggeforløbet. Alle aftaler er overholdt og der har været en hurtig opfølgning til både byggeleder samt os efter hvert tilsyn og med god dokumentation på observationerne.

Vi har desuden været glade for at have Claus til at tage den direkte kontakt/dialog med byggelederen fra HusCompagniet omkring de byggefaglige fejl og mangler.
— Peter Leander, (Huscompagniet-hus, Svenstrup )

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet