Byggetilsynet.dk termograferer en hel by.

Posted by on marts 24, 2010 in Nyheder | 0 comments

Byggetilsynet.dk termograferer en hel by.

 

Byggetilsynet.dk har af Constructa i Bjerringbro fået til opgave at termografere alle facader i Alken by.

Det er en spændende opgave, dels fordi den vil placere Alken by på landkortet over byer i Danmark, der aktivt gør noget for at nedbringe energiforbruget og dels fordi at på baggrund af rapporten på alle huse vil Constructa kunne rådgive byens indbyggere om mulige forbedringer og sidst, men ikke mindst fordi det er en udfordring for Byggetilsynet.dk.

Udfordringen ligger i at opgaven kommer sidst på termografi-sæsonen, og termografi af facaderne derfor skal foregå i nattetimerne og de tidlige morgentimer. Dette fordi at der skal være en temperaturforskel imellem inde og ude på mindst 10-12 grader , førend der kan laves en seriøs undersøgelse.

Samtidig er det en spændende opgave, fordi at Byggetilsynet.dk også får sat sit præg på det termografiske landkort og markerer at ingen opgave er for stor, og ingen opgave er umulig – selvom den kommer sidst på sæsonen og tiden er knap.

Indbyggerne i Alken får på baggrund af termograferingen, et indblik i hvordan tilstanden er på netop deres hus og kan hermed vurdere om der skal foretages en fuld undersøgelse af huset for at vide nøjagtigt hvor der skal sættes ind for at nedbringe varmeregningen, energi-forbruget og dermed Co2-udslippet.

Byggetilsynet.dk står naturligvis til rådighed ved lignende opgaver og er gerne behjælpelig med at få tingene sat i system, således at selv store termografiske opgaver kan løses – enkelt og ligetil.

Skulle I have interesse i at høre mere om opgaven eller blot vide mere om termografi eller Byggetilsynet.dk, er I naturligvis velkomne til at rette henvendelse , enten via kontakt-formularen her på siden eller pr. tlf på nr : 76 42 02 00.

Læs endvidere mere om termografi her på siden : Termografi

"Det bedste vi har gjort ifbm. byggeprojektet. "

— Trine & Morten (Afleveringsforretning og 1-års gennemgang, Stavtrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67