Undermenuer til denne side:

Køb – & salgsrådgivning

 

Kom godt fra start i jeres ejendomshandel.

Står I med jeres drømmehus på hånden og en tilstandsrapport I har svært ved at tyde , og endnu sværere ved at overskue de økonomiske konsekvenser af bemærkningerne i tilstandsrapporten ?

Eller står I foran et salg af jeres nuværende bolig og vil have de småting fikset I aldrig fik fikset, eller vil I sikre jer at I får lavet reparationerne, således at jeres tilstandsrapport fremstår med så få K’er som muligt og derved opnår I ikke bare et hurtigere salg , men oftest også en bedre pris ?

I har  ikke overblikket over hvad der skal laves – her kan Byggetilsynet.dk være til stor nytte.

At alliere sig med Byggetilsynet.dk ifbm. jeres køb eller salg af ejendom , kan vise sig at være den bedste beslutning ved jeres ejendomshandel. Vi ser på ejendommen med professionelle øjne og kan give jer overblikket – ikke bare over ejendommens tilstand, men også over økonomien ved udbedringer og vedligehold.

I vil med andre få nogle vigtige værktøjer til at træffe de rigtige beslutninger , uanset om det drejer sig om køb eller salg af ejendom.

Særligt ved andelsboliger og erhvervsejendomme kan det vise sig nyttigt at alliere sig med Byggetilsynet.dk, da disse ikke er omfattet af reglerne om tilstandsrapport og ejerskifteforsikring. I kan fjerne en stor del af uvisheden ved køb af enten andelsbolig eller erhvervsejendom ved at lade Byggetilsynet.dk gennemgå ejendommen inden I sætter underskriften.

 

Byggetilsynet.dk yder rådgivning ifbm. både køb og salg af ejendomme. Privat og erhvervsejendomme.

I både købs- og salgssituationer kan det være til stor gavn at kontakte Byggetilsynet.dk – læs mere her på siden.

"God og tryg oplevelse, faglig ekspertise og god dialog !"

— Kristian Juhl Nielsen ( Huscompagniet,Amager )

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet