Undermenuer til denne side:

Købsrådgivning

 

Købsrådgivning giver dig tryghed i din ejendomshandel.

I står foran en af de større investeringer i jeres liv og vil gerne sikre jer, at det I gør, er det rigtige.

Ifbm. køb af fast ejendom har I sikkert allieret jer med en advokat til at forestå det juridiske – men hvad med det byggetekniske ?

Ja ja, siger I – der er jo en tilstandsrapport på ejendommen og så er alt jo som det skal være .

Hertil er svaret nej ! Der findes til stadighed alt for mange fejl i tilstandsrapporterne, hvilket er velkendt.

Når Byggetilsynet.dk udfører en købsrådgivning, gennemlæses tilstandsrapporten og ejendommens data hjemme på kontoret inden gennemgangen, således at vi møder velforberedt op til gennemgangen.

Ved gennemgangen af huset gennemgås ALT fra A-Z.

Alle forhold noteres ned og fotodokumenteres. Efter gennemgangen forklares detaljeret hvad de forskellige opdagelser betyder, dels for ejendommen og dels for jeres økonomi.

Når I har fået denne gennemgang, er den fysiske gennemgang overstået på stedet –herefter udarbejdes en detaljeret rapport med økonomisk overslag på de enkelte punkter, samt en redegørelse for hvilke punkter der evt. straks skal udbedres, hvilke punkter der skal udbedres indenfor en overskuelig årrække og endelig hvilke punkter der kan udbedres ( oftest forhold som er af mindre betydning – men bør udbedres ).

Når I modtager rapporten, har I et overblik over ejendommens tilstand med mere dybdegående forklaringer end tilstandrapporten giver jer.

Særligt ved køb af andelsbolig, bør I få foretaget en gennemgang af boligen inden køb, da reglerne om tilstandsrapporter og ejerskifteforsikring gælder ikke ved salg af andelsboliger – du kan derfor komme til at hæfte på almindelig vis for skjulte fejl og mangler i boligen når du en gang skal sælge boligen igen.

Ved at få foretaget en købsrådgivning af Byggetilsynet.dk, er I bedre rustet til at tage en af livets store beslutninger.

Kontakt Byggetilsynet.dk og hør nærmere.

"Det bedste vi har gjort ifbm. byggeprojektet. "

— Trine & Morten (Afleveringsforretning og 1-års gennemgang, Stavtrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67