Undermenuer til denne side:

Om Byggetilsynet.dk

 

Læs mere om Byggetilsynet.dk her på siden .

Firmaet dækker Jylland og Fyn og gennemfører kontinuerligt byggetilsyn på byggepladser og yder byggerådgivning fordelt jævnt på Jylland og Fyn.

Byggetilsynet.dk er siden firmaets start i 2007 blevet et anerkendt og respekteret navn i byggebranchen og blandt kunder der igennem årene har benyttet sig af byggerådgivning i større eller mindre omfang.

Indehaveren af Byggetilsynet.dk – Claus Lauritzen – har været i byggebranchen siden 1987, hvor baggrunden som tømrer igennem årene er udbygget med videregående uddannelser.

Siden 1993 har fokus været på byggestyring, ledelse og konflikthåndtering .

Igennem årene er der bygget på baggrunden med et hav af kurser i entrepriseret, bygningsfysik og generel ledelse i byggebranchen.

Inden Byggetilsynet.dk’s start har Claus Lauritzen arbejdet ved flere af de største firmaer indenfor den danske typehus-branche, han har brugt flere år indenfor erhvervsbyggeri og har stor erfaring med byggestyring på både store og små projekter.

Claus Lauritzen har via sit mangeårige virke i branchen et bredt netværk af branchefolk og hvis der er behov for det, også et bredt netværk af jurister med speciale indenfor entrepriseret.

Han er derfor, i kraft af erfaring, uddannelse og netværk, velfunderet til at løfte lige netop dit byggeri til et niveau hvor det fortjener at være – nemlig et niveau hvor slutproduktet er præget af høj kvalitet.

Kontakt gerne Byggetilsynet.dk for nærmere info.

"Uvurderlig hjælp – er ikke den billigste, men garanteret den grundigste !"

— Eva & Bjarne Ditlevsen (Hanherred Byg / Holmsø Huset)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet