Overvejer I at købe hus ? – Køberrådgivning – Byggetilsynet.dk

Posted by on april 27, 2019 in Nyheder | Kommentarer lukket til Overvejer I at købe hus ? – Køberrådgivning – Byggetilsynet.dk

Overvejer I at købe hus ?

 

Det går stærkt i boligmarkedet igen og Byggetilsynet.dk mærker en stærkt stigende tilgang af opgaver med køberrådgivning.

Oftest skal der reageres hurtigt ifbm. køb af hus, da der i flere og flere tilfælde opleves at husene sælges efter ganske kort tid på markedet.

Det er Byggetilsynet.dk vidende om og derfor vil I opleve at Byggetilsynet.dk reagerer hurtigt og oftest kan en køberrådgivning gennemføres  indenfor 24 timer. Det er en hurtig reaktionstid.

Når I står for at købe hus, er det vigtigt at få en uvildig gennemgang – ofte ser Byggetilsynet.dk væsentlige fejl og mangler i tilstandsrapporten.

Disse fejl og mangler kan medføre dels en anmeldelse af den byggesagkyndige der har udført tilstandsrapporten og dels kan notatet fra gennemgangen bruges i den videre forhandling om huset, hvis man fortsat er interesseret .

Tag kontakt til Byggetilsynet.dk og hør nærmere om hvordan I undgår at købe katten i sækken ved hjælp af en køberrådgivning.

"Enorm støtte i byggeforløbet !"

— Bjarne & Pernille (Beneé-hus, Skødstrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet