Undermenuer til denne side:

Termografisk undersøgelse udført at Byggetilsynet.dk

 

Byggetilsynet.dk har siden firmaets start i 2007 gennemført i hundredvis af termografiske undersøgelser og er hver eneste vinter travlt beskæftiget med at undersøge varmetab i hele landet.

Byggetilsynet.dk har den brede byggeteknisk indsigt som er nødvendig for at lave de korrekte analyser af de billeder der tages – en ting er at kunne se farveforskellene på billedet, en anden ting er at kunne analysere sig frem til årsagen til at billederne viser det de viser.

Som nævnt under ”Forklaring om undersøgelsen” , så fås der undersøgelser til meget lave priser – hverken på termografi eller andre af Byggetilsynet.dk’s ydelser , er vi interesserede i at sælge jer en billig ydelse bare for at sælge ydelsen – så hellere lade være med at sælge jer ydelsen.

Det er med termografi som alt andet, kvaliteten på undersøgelsen hænger gerne sammen med prisen – og det står vi fast på.

Byggetilsynet.dk har igennem en del år været energibolig.dk’s faste samarbejdspartner på termografiske undersøgelser og alene af den årsag adskiller vi os fra de ”billige” udbydere af termografi – Byggetilsynet.dk leverer ganske simpelt en dybdegående undersøgelse i høj kvalitet uden begrænsninger på antallet af billeder og samtidig får I en evigheds hotline ved spørgsmål til jeres rapport – uden omsvøb og skjulte ekstra-regninger.

Byggetilsynet.dk er kort og godt bare et bedre valg, når I skal have lavet en termografisk undersøgelse.

  • Fordi I ved Byggetilsynet.dk får en undersøgelse der ikke er begrænset af antallet af billeder – der tages de billeder der er nødvendige for at I får et retvisende billede af jeres ejendoms energimæssige tilstand, hverken mere eller mindre.
  • Fordi I ved at lade Byggetilsynet.dk undersøge jeres ejendom, er sikker på at undersøgelsen udføres af en uvildig person som ikke har i sinde at sælge noget til jer, der ganske belejligt passer til de forhold som rapporten påviser, bør udbedres.
  • Fordi I ved Byggetilsynet.dk får en forklaring på hvorfor billederne ser ud som de ser ud – vel og mærke en forklaring på dansk, så folk der ikke har byggeteknisk indsigt, også kan forstå det.

 

Kontakt Byggetilsynet.dk og lad os hjælpe jer med at holde på varmen eller lokalisere evt. lækager.

"Professionelt tilsyn og vedholdende opfølgning"

— Louise Back Pedersen og Karsten Hedemann, Skødstrup

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet