Undermenuer til denne side:

Termisk indeklima i nybyggeri

Termisk indeklima  – er det i orden i jeres nybyggeri ?

 

Vi har jo lige bygget nyt hus, selvfølgelig er det da i orden……………… det burde det også være og er det også i de fleste tilfælde.

Byggetilsynet.dk har desværre talrige eksempler på det modsatte.

Oftest bliver vi kontaktet af de ”glade” husejere, der fortæller at de oplever kolde gulve, træk langs ydervægge eller andet der nedsætter komforten i deres nye hus og de har kontaktet byggefirmaet der blot fortæller at huset er tæt og har bestået blowerdoor-testen, så der er ikke noget at komme efter.

Mange gange handler det om uvidenhed fra byggefirmaernes side – i mange tilfælde er man overbevist om at når bare huset består tæthedsprøven, så er alt i sin skønneste orden – det er så langt fra sandheden som man næsten kan komme.

En bestået tæthedsprøve er én ting og opfyldelse af kravene til det der med et flot udtryk hedder ”  Termisk indeklima ” er noget helt andet.

Der er faktisk normer for hvor kolde gulve, hvor meget træk og hvor kolde overflader man skal finde sig i, i et nyt hus – disse forhold kan sagtens være overskredet, selvom huset er helt nybygget og har bestået tæthedsprøven.

Kontakt Byggetilsynet.dk og lad os hjælpe jer, vha. termografi og undertryk, med at få skabt dokumentationen ift. dialogen med byggefirmaet.

"Enorm støtte i byggeforløbet !"

— Bjarne & Pernille (Beneé-hus, Skødstrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet