Undermenuer til denne side:

Forberedende gennemgang

 

Stå stærkere ifbm. 1- og 5-års gennemgang.

I mange tilfælde aftales det imellem byggefirmaet og jer som bygherrer, at I blot skal lave en gennemgang og sende en mangelliste til byggefirmaet ifbm. både 1- og 5-års gennemgangen.

Dette kan være temmelig uoverskueligt for jer som private bygherrer , for hvordan skal I sikre jer at I får alt med og hvordan kan I vide hvad der betragtes som mangler og hvad der vil blive afvist af byggefirmaet som værende alm. slitage og brug ?

Her vil det være oplagt at kontakte Byggetilsynet.dk, således at I sikrer jer at I får reklameret over alt relevant.

I tilfælde af at I har lavet en aftale med byggefirmaet om at I selv gennemgår huset og fremsender en liste til byggefirmaet, tilbyder Byggetilsynet.dk at lave en såkaldt forberedende gennemgang til enten 1- eller 5-års gennemgang.

Fordelen ved at få udført en forberedende gennemgang, er at gennemgang kan foregå i fred og ro, uden “forstyrrende” indblanden fra byggefirmaets repræsentant. Undervejs kan I drøfte de konstaterede forhold med Byggetilsynet.dk og få uddybende forklaringer om hvorledes man forholder sig til de forhold der konstateres undervejs.

Ved en forberedende gennemgang ifbm. både 1- og 5 års gennemgang gennemgås huset minutiøst både ude og inde. Herefter udarbejdes en rapport med fotodokumentation – denne rapport sendes il både jer og byggefirmaet.

Kontakt Byggetilsynet.dk for at høre nærmere om forberedende gennemgang.

"Det bedste vi har gjort ifbm. byggeprojektet. "

— Trine & Morten (Afleveringsforretning og 1-års gennemgang, Stavtrup)

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet