Undermenuer til denne side:

Termografi

 

Har du styr på varmen eller er det gråspurvene der nyder godt af den varme du betaler for i dyre domme ?

Byggetilsynet.dk har stor erfaring i at udføre termografiske undersøgelser og har siden 2008 hver vinter gennemført talrige undersøgelser.

Det væsentlige ved at lade Byggetilsynet.dk gennemføre undersøgelsen hos dig, er at du her får , ikke alene en uvildig gennemgang, men også en helt igennem ”nede-på-jorden” forklaring af problemerne der konstateres ved gennemgangen – forklaret på et sprog alle forstår og efterfølgende sat ind i en rapport, som du let og enkelt kan videreformidle til den eller de håndværkere der skal afgive tilbud på at udføre energiforbedringerne. – eller sende videre til dit forsikringsselskab hvis der er tale om konstatering af forsikrings-dækkede skader.

Byggetilsynet.dk er uvildig og vil ikke ifbm. undersøgelsen hverken forsøge at sælge dig isolering eller nye døre og vinduer – der er kun én interesse og det er at fortælle dig, hvor du lettest og enklest kan sætte ind, således at dine penge bliver brugt bedst muligt.

Så simpelt kan det siges – og så enkelt kan Byggetilsynet.dk hjælpe med at få styr på jeres varmeregning.

Byggetilsynet.dk kan ikke kun lokalisere varmetab og kuldebroer, der kan også findes rør-lækager, utætheder i tagpap-tage mv., samt oftest i tilfælde af markante nedkølinger, lokaliseres årsagerne til begyndende eller stærke skimmelsvampe-angreb og råd i konstruktioner.

Læs mere termografi her på siden.

"Professionelt tilsyn og vedholdende opfølgning"

— Louise Back Pedersen og Karsten Hedemann, Skødstrup

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet