Undermenuer til denne side:

Bliv klædt på til byggeprocessen.

Byggetilsynet.dk tilbyder et møde, hvor I klædes på til den kommende byggeproces og får afklaret de sidste punkter inden I endeligt tager beslutningen om at bygge eller også er I skridtet videre og har behov for sparring inden I godkender jeres tegninger.

Som nybygger, bliver man mødt af mange nye begreber – begreber som mange mennesker ikke har den fjerneste viden om.
Hvad er ekstrafundering for en størrelse, hvad medfører det af omkostninger , hvis man støder på et markdræn på grunden , er der behov for omfangsdræn, hvordan håndterer vi regnvand ved LAR-løsninger og mange andre forhold kan vi komme omkring.

På mødet kommer vi ind over den typiske byggeproces, I bliver klædt bedre på til at være bygherrer og I vil få svar / afklaring på mange problemstillinger, I vil kunne møde som bygherrer.
I vil kunne stille alle de spørgsmål I føler henstår ubesvarede, I vil få råd og vejledning til de videre forhandlinger med byggefirmaet og vedr. tegningerne, så kommer vi hele vejen rundt og får jer til at tænke de tanker I ikke har tænkt.

Vi kommer med indspark til tegningerne og kommer med råd og vejledning ift. de spørgsmål I måtte have til jeres kommende byggeri.

Inden mødet skal vi blot have tilsendt det materiale I har på nuværende tidspunkt på jeres nye hus, det kan være være tegninger, kontrakt med byggefirma eller blot et tilbud, materialevalgsskemaer, materiale på jeres grund, evt. geotekniske rapporter mv.
Grunden til at vi skal have materialet tilsendt inden mødet, er at vi vil så gerne være velforberedte til vi mødes.

Der er afsat 2 timer til mødet som afregnes på timebasis.
Forbrugt tid herudover afregnes på timebasis pr. påbegyndt ½ time.
Såfremt I ender med at lave en aftale med Byggetilsynet.dk om tilsyn på jeres byggeri, gives der 50% rabat på forberedelselsmødet.

Mødet afholdes på Byggetilsynet.dk’s kontor i Fredericia.

"God og tryg oplevelse, faglig ekspertise og god dialog !"

— Kristian Juhl Nielsen ( Huscompagniet,Amager )

Kontakt - klik her

Byggetilsynet.dk

Vesterballevej 27, 1.th
7000 Fredericia
T : 76 42 02 00

Kontakt : Brug kontaktformularen

Åbningstider:

Mandag-torsdag 8.00 – 16.30
fredag 8.00 – 15.00

CVR : 33 50 25 67


Byggetilsynet